Scotland

Brora SkottlandDalreavosh Lodge och Farmhouse där ni kommer att bo ligger alldeles invid River Brora och upper brora. River Brora håller vid rätt vattenflöde ett

gott bestånd med mellanlax. Uppe på hedarna finns ett flertal mindre sjöar som alla håller öring inga jättar men ett roligt fiske med lättare utrustning.

Det inte är ovanligt att man kan se flockar av kronhjort vid detta fiske bara att vara här när ljungen blommar är en upplevelse i sig själv.


BOENDET 1 ( Bokas av arrangör på plats).

Boendet är blandannat förlagt i Dalreavoch Lodge som ligger endast ett par stenkast från älven. Här bor man i trevliga fräscha dubbelrum och man har

tillgång till duschar i korridoren.

Efter dagens fiske avnjuter man middagen i matsalen och därefter samlas man i salongen, vid öppna spisen över ett glas öl eller en whiskey  Ett boende är ett nyrenoverat Farmhouse på Balnacoils ägor alternativ Dalreavoch lodge. Fisket sker i huvudsak i älven direkt nedanför The Farmhouse

där vi förfogar över alla tillgängliga spön.(fyra st spön) i den bästa delen av älven


BOENDET 3. Nytt boende uppe på heden Benarmine mer info kommer

Upper Brora håller ett gott bestånd med lax i alla storlekar. Uppe på hedarna finns ett par sjöar där ni kan fresta på med ett roligt öringfiske med det är

laxfisket som Balnacoil är berömt för. Det inte är ovanligt att man kan se flockar av kronhjort vid detta fiske bara att vara här när ljungen blommar är en upplevelse i sig själv.

SEVÄRDHETER

Är det så att ni vill, så finns det nästan oändliga möjligheter att göra besök på Whiskydestillerier, slott m.m.River Spey  Nyhet för år 2020

RIVER SPEY 8-15 sept. 2019.


Lower Wester Elchies Ligger  vid River Spey, 5 minuter från Arndilly beat som är en av de besta på river spey.

Huset man overnattar i är ca 400 meter från älven. Och man kan gå till alla fasiliteter som butiker och destillerier. Närmsta granne är Macallen.

När man bokar får man hela området for seg selv det er 1,6 km med fiske. Vi kan erbjuda special paket för gruppen med egen kock, så ni slipper att laga mat. Ni kan fiska när som helst på dygnet från måndag morgon till lördag kväll. Söndag ankomst och avrese dagen.

I huset är det fullt utrustat kök. Butikerna i Aberlour. vallet kan du gå till genom  att gå över hängbron i  övre delen .

Coop ligger ca 400meter från hängbron. Det finns slakteri och delikatess butik i närheten av Coop. Det er också flera pubar och restauranger i Aberlour, närmsta er 200m från hängbron.


Max antal 6 personer priser är beroende på hur många vi blir och vilken tid vi åker. Denna vecka Pris ca: 10,000 sek ink Taxi. Möjlighet till helpension finns 550 sek per person och dag. Tillkommer Flyg och Mat under veckan.